1. Startsiden
  2. Barn og medier

Safer Internet Day 2017 - be the change

7. februar 2017 arrangeres SID2017! Denne dagen vil vi engasjere barn, unge og skoler over hele landet til å vise hvordan hver enkelt person kan bidra til å gjøre nettet til et bedre sted.

Safer Internet Day arrangeres hvert år - og markeres i over 100 land. Hvert år er det et nytt slagord - og under denne paraplyen arrangeres det forskjellige aktiviteter i land over hele verden.

  1. Meld deg på og bidra til Safer Internet Day 2017
  2. Trenger du noen å snakke med?
Rita Astridsdotter Brudalen

Har du spørsmål om Safer Internet Day 2017? Send en epost til Rita Astridsdotter Brudalen eller ring 91531802

1

Meld deg på og bidra til Safer Internet Day 2017

 Safer Internet Day 2017 logo I Norge ønsker vi for 2017 å fokusere på ungdommens egen stemme, og under emneknaggene #SIDNorway17 og #BethechangeNorway vil vi engasjere barn og unge til å bidra gjennom sosiale medier og andre kanaler. 
Barn på kino. Foto: Medietilsynet

Hvis du bidrar er du  med i trekningen av kinobilletter til deg og en venn - eller til hele klassen!

Ønsker du eller din skole eller forening å bidra? Meld dere på under - og send inn ditt bidrag! Ta bilde av deg og snakkeboblen din, lag en video, en historie eller noe annet kreativt. Vi vil se og høre deres innspill! 

Tusen takk for alle flotte bidrag til årets Safer Internet Day! Vi trekker vinnere av kinobilletter i løpet av februar!

2

Trenger du noen å snakke med?

Hos Kors på halsen kan du prate med eller skrive til voksne som er frivillige i Røde Kors. De hører på det du har å si og hjelper deg om du vil. Dette gjelder alle typer spørsmål - inkludert om du har opplevd noe vondt på nett eller mobil.

Kors på halsen hjelpelinje for unge under 19 år Det er helt anonymt og helt gratis. Vi svarer på telefon, chat og mail mandag til fredag mellom klokka 14 og 22. Du kan også snakke med andre på din egen alder på Kors på halsen sitt diskusjonsforum.

 Temasider hos Kors på halsen:

Temasider hos Kors på halsen