1. Startsiden

Filmdatabasen 1913–2022

Filmdatabasen viser alle filmer som har fått aldersgrense av Medietilsynet fra 1913 til og med 2022. Du får søketreff på både originaltittel, norsk tittel, nasjonalitet, distributør og årstall. Aldersgrenser for kinofilmer fra 2023 finner du på Filmweb.

RSS-feed Abonnér på filmdatabasen (RSS)
Body Remembers When the World Broke Open
9

Body Remembers When the World Broke Open

Filmen inneholder beskrivelser av mishandling av en gravid kvinne og inneholder enkelte urovekkende scener. Da dette ikke er skildret nærgående eller detaljert, får filmen 9-årsgrense.
Vurdert dato:
Distributør: Another World Entertainment Norway AS
Regissør: Elle-Máijá Tailfeathers og Kathleen Hepburn
Produksjonsår: 2019
Nasjonalitet: Canada;Norge
Lengde: 105 minutter
Handling: Áila møter en ung kvinne, barføtt og gråtende på gaten. Hun finner ut at kvinnen, Rosie, nettopp har sluppet unna et voldelig overgrep fra kjæresten. Áila bestemmer seg for å ta Rosie med hjem, og utover kvelden må de to manøvrere seg gjennom de dramatiske ettervirkningene av hendelsen.
  • Bak sløret
    9
    Bak sløret

    Vurdert dato:

    Denne filmen inneholder én dramatisk scene med et dyr som lider og dør, og enkelte scener med krangling i familierelasjoner. Den får derfor aldersgrense 9 år.

    9 år

  • I Wanna Dance with Somebody
    9
    I Wanna Dance with Somebody

    Vurdert dato:

    Denne filmen inneholder enkelte dramatiske scener og skildringer av ustabile voksenpersoner i utrygge familierelasjoner. Filmen får derfor aldersgrense 9 år.

    9 år

  • Avatar The way of Water
    12
    Avatar The way of Water

    Vurdert dato:

    Denne filmen har flere scener med kamphandlinger og enkelte drapsskildringer. Da disse er lite nærgående og skjer i et fantasiunivers, får filmen aldersgrense 12 år.

    12 år

  • Folk og røvere i Kardemomme by
    A
    Folk og røvere i Kardemomme by

    Vurdert dato:

    Denne filmen inneholder en noe dramatisk skildring av en brann. Dette skjer innenfor en kjent og trygg ramme, og antas derfor ikke å være skadelig for de yngste. Filmen blir derfor tillatt for alle.

    Tillatt for alle

  • Pus med støvler: Et siste ønske
    6
    Pus med støvler: Et siste ønske

    Vurdert dato:

    Denne filmen inneholder enkelte dramatiske scener og nifse figurer. Da filmen foregår i et humoristisk eventyrunivers, får filmen aldersgrense 6 år.

    6 år